Van Eeten&Sports ontwikkelt door met Krachtpatsers.nu

Stilzitten zit niet in mijn bloed. En ook al sprongen de online trainingen als paddestoelen uit de grond tijdens deze Corona crisis. Voor mij voelde het niet als een afslag die ik moest nemen. Mijn energie stroomde niet die kant op. 

Maar waar dan wel heen? Naar krachtpatser.nu. Een nieuwe ontwikkeling binnen mijn onderneming. Met krachtpatsers richt ik mij meer op gedragsverandering. Dit doe ik door middel van 1 op 1 training wat ik intelligent bewegen noem. En weerbaarheidstraining. 

Eerst intelligent bewegen: Fabio D’Agata schreef het boek met deze titel en koppelde hier een methodiek aan. Spat methodiek. Deze methodiek richt zich op gedragsverandering waarbij zowel fysiek, mentaal als emotioneel samenwerken. Door het stellen van een hoger doel en te voelen wat je echt wilt veranderen, gaan we aan de slag. In een periode van 12 weken ga je trainen: niet alleen je fysiek, maar ook je mentale en emotionele vaardigheid. Ik zal dit verduidelijken met een voorbeeld. 

Stel jij komt bij mij en zegt: Juliette ik wil 10 kilo afvallen. Voorheen als personal trainer ging je hiermee aan de slag: opstellen van een trainingsschema en gaan. Maar met krachtpatsers gaan we een stap verder. Want alleen krachtpatsers durven dat. Onder de vraag: ik wil 10 kilo afvallen zit een verlangen. Een brandend verlangen. Je wilt dit met een reden. Als je die 10 kilo afvalt kan je misschien wel weer spelen en mee rennen met je kinderen, wat je dus een krachtigere ouder maakt. Om te kunnen spelen met je kinderen wil je je uithoudingsvermogen vergroten. Wat heb je daarnaast nodig om dat doel te behalen? Bijvoorbeeld: Zelfvertrouwen (emotioneel) en een reëel zelfbeeld (mentaal). Laat dit nu eens allemaal trainbaar te zijn en ook nog te combineren in een geweldige oefening. Wat voor blijvende gedragsverandering zorgt. 

Ander voorbeeld.

Stel. Je komt bij mij omdat je onzeker op je werk bent. Je wilt je zelfvertrouwen. Vergroten, meer je grenzen leren aangeven en je zelfsturend vermogen vergroten. Door deze mentaal en emotionele vaardigheden te koppelen aan een fysiek doel en we dus je lichaam ook inzetten in deze gedragsverandering , zie je blijvend resultaat. En wordt je gedrag heel snel inzichtelijk.

Tot slot weerbaarheidstraining of: assertiviteitstraining. Waar het mij er niet per se om gaat dat je maar zo adrem mogelijk bent. Maar dat je durft te staan voor wie je echt bent. Door middel van groepstrainingen en 1 op 1 begeleiding gaan we aan de slag. Uiteraard zijn deze sessies met veel bewegen. Het lichaam is een prachtig instrument om je te helpen om bij je verlangen te komen en te voelen dat je mag staan voor wie je bent. Zodra het mag start ik met een aantal trials van deze trainingen, waarbij ik groepen van verschillende leeftijden wil gaan maken. 

Wil je de ontwikkelingen rond krachtpatsers.nu in de gaten houden? Je kan me al volgen op Instagram waar ik zo nu en dan post. Ook mijn website is live: https://krachtpatsers.nu 

Wat vind je van dit initiatief? Ik ben erg benieuwd naar je mening. Vind je het tof laat dan een hartje achter. Heb je een vraag, stel die dan in de comments. Heb je interesse in een van de programma’s laat een bericht achter. Wil je je opgeven voor een trial, ook dat kan. Of weet je iemand voor wie dit iets zo zijn, tag diegene dan onder dit bericht. Wie weet kunnen we elkaar helpen!

Geef een reactie