Wat vinden anderen?


Ik heb echte eye-openers uit deze trainingen gehaald

Veelzijdige training waarbij ik op een fysieke en mentale manier meer over mezelf heb ontdekt. De fysieke training bevat een onderwerp waar door middel van verschillende oefeningen aandacht aan wordt besteed. In de mentale training erna wordt er door gegaan op dit onderwerp. De oefeningen en de doelen van de oefeningen worden dan ook besproken. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen, dingen te delen en te kijken hoe het in je dagelijkse leven in praktijk gebracht kan worden. Daarbij nog goede en overzichtelijke presentaties met achtergrondinformatie en handvatten. Alles is/voelt heel vrij en hangt het van jezelf af hoe veel je wilt delen. Zowel in de fysieke als mentale training. Er zijn ook geen verwachtingen en/of oordelen. Alles gaat op een rustige manier en als er iets is, dan kan en mag dat worden gezegd en wordt er gekeken hoe het op te lossen is. Heel fijn dus:) Uit deze trainingen heb ik voor mij echte eye-openers gehaald en handvatten om hier mee aan de slag te gaan! Dus ook al zijn de trainingen nu afgelopen, door de praktijk te hebben ervaren en de theorie die er bij is gegeven te bestuderen, kan ik nu zelf aan de slag.

Anoniem

De fysieke oefeningen zijn doeltreffend om stappen te zetten

Ik ben elke training weer verbaasd over hoe doeltreffend de fysieke oefeningen zijn om samen met de theorie echt stappen voorruit te zetten. Het doet mij erg veel goed. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende training.

L.

De oefeningen hebben een krachtige uitwerking op mentaal vlak

Ik had niet verwacht dat je in 1 fysieke training zoveel inzicht kon krijgen. Ik merk dat ik deze week zelfverzekerder loop (zwaartepunt meer centraal) en vandaag heb ik in een moeilijke werksituatie direct gereageerd toen mijn grens werd overschreden. Ik heb het zo duidelijk en rustig kunnen aangeven dat de tegenpartij zelfs geen verweer meer teruggaf en mijn grens accepteerde. Ben supertrots op mezelf. Ik denk dat deze training perfect in elkaar zat. Eerst loop je door de eerste oefening tegen je eigen lichamelijke grens. Daarna door het touwtrekken leer je niet alleen je grens aan te geven, maar er ook voor te vechten. En in de laatste oefening krijg je erg veel inzicht in hoe groot je persoonlijke ruimte moet zijn en hoe je deze denkbeeldig kan vergroten. Wederom erg verbaasd over hoe krachtig de uitwerking van de oefeningen zijn op het mentale vlak. Weer het gevoel dat ik door deze ene training veel verder ben gekomen dan met meerdere individuele therapie sessies bijelkaar.

anoniem

“Er wordt rekening gehouden met mijn beperkingen.”

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding. Bij het fysieke deel werd er rekening gehouden met mijn beperkingen en werden de oefeningen aangepast. De opbouw van de training was ook prettig. En het verschil in voelen van je lijf voor en na de training gaf veel inzicht. Ook het theoretische deel werd door Julliete op heldere manier uitgelegd. Er werd een veilige sfeer gecreëerd waarbij wij ons durfden uit te spreken.

M.R.

Combinatie van trainen en voelen is fijn

Ik vond de combinatie "trainen van je lichaam" en "stil staan bij hoe je lichaam aanvoelt" erg fijn. Ik heb al een nieuwe of eigenlijk een oude eigenschap van mezelf opnieuw ervaren. Dat gaf inzicht. Ik vond het een fijne training met een goede afwisseling tussen praten en doen. Ik heb gelijk al iets waar ik tegenaan liep en de volgende keer wil gaan oppakken.

L.S.

“Ik zit lekkerder in mijn vel”

De trainingen bij Juliëtte heb ik als zeer positief ervaren. Haar trainingen waren precies wat ik nodig had om lekkerder in mijn vel te zitten met als bonus dat ik meer ben gaan bewegen. Tevens heeft ze me geholpen bij mijn verdere bewustwording van wat wel en niet goed voor me is.

Anna

“Het bouwen van zelfvertrouwen was de uitblinker.”

Ik heb mijn traject ervaren als een reis in en door mezelf, met jou als reisleider. Ik heb gezien waar mijn valkuilen zitten, maar vooral waar en op welke momenten ik een 'tool' in kan zetten of een inzicht om daar iets aan te doen. Het bouwen aan mijn zelfvertrouwen was denk ik de uitblinker in de lessen. Het helpt gewoon om met je lijf aan de slag te gaan met het herleggen van de aangeleerde paden in je hersenen. Ik ben er nog lang niet maar ik heb een hele goede kick-start gehad, waarvoor veel dank!

Emily

Traject met veel inzichten.

Het was leerzaam, intensief maar gaf ook veel inzichten. Fijn dat er echt naar je geluisterd werd en ook soms door de regels doorgelezen werd.

Marcella

Wat een topper!

Topper in sport en voeding! Locatie Noordzee kust ook top!

Ed

Heerlijke uitlaatklep!

Heerlijke uitlaatklep. Zon, regen of wind maakt niet uit. Altijd lekker buiten. Trainingen zijn zo zwaar/ intensief te maken naar eigen wens, daarom voor alle niveaus geschikt. Prettige afwisseling in de oefeningen. Goede individuele aandacht voor iedereen en prettige communicatie

Jeroen

Gezellige trainingen!

Ik ervaar de trainingen als gezellig en goed. We doen allemaal dezelfde oefeningen, maar altijd op ons eigen niveau. Dat is super super fijn want dan voel ik mij niet slecht als ik de anderen niet kan bijhouden.

Zus

Sporten op mijn eigen niveau.

Sporten zal nooit mn hobby worden, maar ik voel me wel lekker als het er weer op zit. Wat ik vooral prettig vind, is dat er altijd de ruimte is om de zwaarte van de oefeningen aan te passen aan je kunnen.

Kees

Juliëtte motiveert en inspireert.

Juliëtte is een heel fijn persoon om deze verandering mee aan te gaan, hoe spannend en moeilijk ik het ook vond. Ze voelt mij goed aan en laat mij veilig voelen. Ze leert mij een gezondere levensstijl aan en leert mij om in beweging te blijven. Juliëtte motiveert en inspireert. Ik raad haar van harte aan!

Yael

Juliëtte biedt ruimte en neemt de leiding.

Juliette is een topper. Op liefdevolle én kordate wijze coacht ze me door de sessies, gesprekken en zowel fysieke als emotionele pijn heen. Ze biedt ruimte én neemt de leiding. Ook heeft ze zelf zichtbaar plezier in wat ze doet, is de methodiek echt onderdeel van wie zij is en is ze oprecht betrokken in het proces wat ik doormaak. De oefeningen zijn allemaal op maat, duidelijk met liefde bedacht. Wil je werken aan je lichaam en werkelijk transformatie doormaken dan is Juliette je vrouw. Ze gaat met je op onderzoek naar je echte vraag. Het antwoord daarop is blijvende verandering.

Sandra

Ze stopt het woordje ‘personal’ in personal coaching

Ik ben erg tevreden over Juliëtte als trainer. Ik heb van haar begeleiding ontvangen op het gebied van voeding, leefstijl en beweging. Juliëttte stopt echt het woordje ‘personal’ in personal coaching, ze was heel attent en meedenkend. Ze was een personal coach die mij motiveerde, uitdaagde en een steuntje in de rug gaf. Juliëtte keek op een prettige manier mee naar mijn voedingspatroon en hield daarbij rekening met mijn onregelmatige werktijden. Zo kreeg ik nuttige tips en een persoonlijk bewegingsadvies. De trainingen die ik daarbij deed waren geweldig, vooral HIIT-trainingen waren ontzettend leuk. Juliëtte maakte de trainingen uitdagend; ze waren zwaar maar na iedere training voelde ik voldoening en groei.

Liesbeth