krachtpatser van augustus: Fredie

Eens per maand zet ik iemand in de spotlight die in mijn ogen een krachtpatser is. Iemand die alles uit het leven haalt, goed voor zichzelf zorgt en verantwoordelijkheid neemt over zijn eigen leven. Deze maand: Fredie. Zij werd aangedragen door onze krachtpatser van vorige maand: Steven.

Stel jezelf eens voor: wie ben je, wat doe je? 

Ik ben Fredie, 34 jaar en woon samen met mijn man en onze twee zoontjes van bijna 4 en 1,5 in Sassenheim. Ik werk als orthopedagoog in de kinder-en jeugdpsychiatrie en bied daar behandeling aan kinderen en ouders met verschillende soorten problematiek. Sinds december train ik nu bij krachtpatsers en dit bevalt goed!

Wat heb je afgelopen jaar geleerd?
Wat heb ik het afgelopen jaar geleerd.. dat het niet moeilijk is om weer in een sportritme te komen als je maar wil en de juiste mensen om je heen verzameld. Na mijn tweede zwangerschap (icm Corona) was ik nog maar weinig aan het sporten terwijl ik dit daarvoor wel altijd met regelmaat en plezier deed. Ik was en voelde me niet fit en zat daardoor minder lekker in mijn vel. In oktober heb ik dat gedaan wat ik al een tijdje wilde: het roer omgooien en proberen weer fit te worden!

Wat is je grootste ontdekking dit jaar geweest?
Dat ik en Maaike (vriendin) de gehele lockdown 3x in de week zelf zijn blijven bootcampen! Nooit gedacht dat ik deze intrinsieke motivatie zou hebben! Ik hou van competitie en het liefst in een team dus bootcampen was niet iets waar ik voorheen nou heel erg gemotiveerd van werd! Inmiddels is alles anders 🙂
Grootste uitdaging: de juiste balans vinden in gezond eten, sporten en genieten!

Stel: je mag 20 jaar terug in de tijd? Wat zou je tegen jezelf willen zeggen?
Stel niet uit en maak je dromen waar!

Wiens verhaal moeten wij echt horen en is volgens jou een krachtpatser? 
Ik nomineer Rick! Als het goed is stapt hij bijna in het huwelijksbootje en is hij nu nog even hard bezig om strak in pak te kunnen verschijnen! Tijdens trainingen is hij tot het bot gemotiveerd, met name tijdens de groepsactiviteiten, ik hou er van!